Urakointi+

Blogi ja Uutiset

29.11.2017 14:15

Millaisia kasvutavoitteita olet asettanut tulevalle vuodelle? Mikä kaikki olisi nyt toisin, jos voisit olla varma, että asettamasi tavoitteet tulevat täyttymään – tai jopa ylittymään?

Vaikkei tapanamme ole tehdä uudenvuodenlupauksia, on selvää, että tulevana vuonna urakointiyrityksien kilpailukykyyn tulee merkittävästi vaikuttamaan arkipäiväisten prosessien tehostaminen. Kun toimintaan haetaan kasvua ja lisää tuottavuutta, ei kannata laittaa uusiksi jo hyvin toimivia prosesseja. Sen sijaan huomio tulisi suunnata toimintojen tehostamiseen. Yksi parhaista työkaluista tähän on ottaa käyttöön täysin sähköinen järjestelmä, joka integroi yhteen taloushallinnon ja operatiivisen toiminnan.

Paperiton taloushallinto tehostaa toimintaa

Urakointiyrityksen taloushallintoon liittyvät toimenpiteet, kuten laskutus, ostolaskujen vastaanotto, laskujen kierrätys ja hyväksyntä sekä jopa verotukseen liittyvät ilmoitukset vievät helposti leijonanosan arvokasta työaikaa joka kuukausi. Sähköinen taloushallinto on keino keventää näitä raskaita taloushallintoon liittyviä prosesseja. Sähköistämällä ja automatisoimalla toimintoja tehostat arkea ja säästät resursseja muuhun tekemiseen.

Käytännössä sähköisen järjestelmän tuomat säästöt syntyvät yhden järjestelmän alla toimivista, automatisoiduista ja paperittomista prosesseista. Kaikki yrityksen tapahtumat siirtyvät automaattisesti vaiheesta toiseen – aina tilatusta materiaalista tehtyyn työhön. Lopputuloksena yksikään tehty urakka tai huoltokeikka ei jää laskuttamatta, ja samalla manuaalisesta kirjaamisesta johtuvien virheiden määrä vähenee.

Harva tulee edes ajatelleeksi, miten paljon työvaiheita paperisten dokumenttien käsittely pitää sisällään. Urakointijärjestelmän hyötyjä ajatellen ei kannata kysyä, milloin on oikea aika automatisoida prosessit - olennaisempaa on pohtia, kuinka kauan yrityksellä on varaa pyörittää liiketoimintaa manuaalisesti!

Automatisoidut prosessit tuovat aina säästöjä

Urakointijärjestelmän automatisoidessa taloushallinnon toiminnot, tehostuvat myös muut liiketoiminnallisestikin merkittävät prosessit – säästöä saadaan niin työajassa kuin kustannuksissakin. Perusprosessien tehostuessa säästetään sekä työajassa että muissa kustannuksissa - sähköinen järjestelmä tulee aina edullisemmaksi, kuin paperien pyörittely.

Automatisoitujen prosessien merkittävimmät hyödyt liiketoiminnallesi:

  1. Kaikki tieto syötetään järjestelmään vain kerran, josta tiedot liukuvat kerralla kaikkiin tarvittaviin paikkoihin. Näin vältytään tuplatyöltä.

  2. Tarvittavat kirjaukset tallentuvat sähköiseen arkistoon. Tietojen etsiminen ja niihin palaaminen myöhemmin onnistuu muutamalla klikkauksella.

  3. Vakioraportit ja esimerkiksi verotusta varten tarvittavat tiedot saadaan järjestelmästä nappia painamalla.

  4. Järjestelmä tuo työnjohtamiseen ja raportointiin lisää reaaliaikaisuutta ja selkeämpää kokonaiskuvaa.

Mietitkö ensi vuoden budjettia?

Joululahjana haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden ilmaiseen kartoitukseen - todistamme, että menetät joka kuukausi vähintään 1500 euroa huonon tai olemattoman toiminnanohjauksen vuoksi. Ota yhteyttä nyt, takaamme ettet enää menetä rahaa!

Usein toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen on pitkäaikainen prosessi, joka kuormittaa myös yrityksen taloutta. Erp-prosessin sijaan suosittelemme jopa kahdessa viikossa valmista urakointijärjestelmäämme, joka on erityisesti pienten ja keskisuurten urakointiyritysten tarpeisiin suunniteltu tiivis ja tehokas järjestelmä. Tutustu Urakointi+ järjestelmään ja lue asiakkaidemme menestystarinat osoitteesta urakointiplus.fi!