Urakointi+

Blogi ja Uutiset

7.3.2019 7:00

UrakointiPlus Oy kehittyy edelleen voimakkaasti – uusi toimitusjohtaja aloittaa työt

UrakointiPlus Oy kehittyy edelleen voimakkaasti – 
uusi toimitusjohtaja aloittaa työt

Sampo Pilli-Sihvola on valittu UrakointiPlus Oy:n toimitusjohtajaksi, ja hän aloittaa tehtävässään 1.4.2019.
Sampo on aiemmin toiminut johtajana ja liiketoiminnan kehittäjänä mm. Trimble Solutionsissa ja Teklassa.

Sampolla on vahva kokemus ohjelmistopalvelujen tuottamisen operatiivisesta johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä rakentamisen toimialalla. ”Lähden innolla kehittämään tätä hienoa palvelukokonaisuutta erittäin ammattitaitoiseksi osoittautuneen tiimimme ja idearikkaan asiakaskunnan kanssa. Hieno mahdollisuus päästä tekemään urakointitoimialan digiloikkaa”, kuvaa Sampo nyt alkavaa pestiään. ”Tässä työssä pääsen myös hyödyntämään osaamistani ohjelmistojen kansainvälistämisestä – UrakointiPlus -tuote on jo liikkeellä Pohjoismaissa ja tavoitteena laajemmat Euroopan markkinat.”

Työskentelyn fokus tulee siis edelleen olemaan voimakkaasti toimialan edistyksellisimmän järjestelmän ja palvelukokokonaisuuden kehittämisessä. Sampo Pilli-Sihvola on koulutukseltaan rakennusinsinööri.

 UrakointiPlus Oy on urakointitoimialan toiminnanohjausratkaisuja ja asiantuntijapalveluja tuottava yhtiö, jonka palveluvalikoimaan kuuluu laaja pilvipohjainen urakointitoimialan toiminnanohjaus- ja taloushallintoratkaisu.

UrakointiPlus Oy kuuluu Futunio –konserniin, jonka liikevaihto on noin 9 MEUR.