Urakointi+

Blogi ja Uutiset

16.9.2021 13:26

Kalle Kulonen on nimetty UrakointiPlus Oy:n liiketoimintajohtajaksi, ja Sampo Pilli-Sihvola luovuttaa hänelle yrityksen vetovastuun 1.10.2021.

Kallella on yli vuosikymmenen kokemus tuotekehityksestä laajoissa ohjelmistoprojekteissa. Tätä ennen hän on toiminut kolme vuotta UrakointiPlus Oy:n tuotekehityksen vetäjänä. Kalle on Tampereen teknillisen yliopiston kasvatti, pääaineenaan ohjelmistotiede.

”On mahtavaa päästä jatkamaan siitä mihin Sampo jäi! Hänen johdollaan olemme strategiamme mukaisesti onnistuneet muuntautumaan ratkaisumyyntiä tekevästä konsulttitalosta puhtaaksi ohjelmistotaloksi, jonka liiketoiminta perustuu omien ohjelmistotuotteiden tuotekehitykseen ja myyntiin. Rakennusalalle suunnattua päätuotettamme Urakointi+ on tänä aikana kehitetty yhä paremmin vastaamaan alan kasvaviin tarpeisiin.

Tämän rinnalla tuotekehityksessä on valmisteltu myös uusia avauksia. Julkaisemme vuoden loppuun mennessä Puskee™-yhteistyösovelluksen, joka ratkaisee yritysten sisäisen ja yritysten välisen yhteistyön haasteita ­– rakennusalalla erityisesti pää- ja aliurakoitsijoiden välillä. Uudella ketterällä ohjelmistotuotteella on tavoitteena hakea kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta.”, Kalle valottaa.

Urakointi+ tulee jatkossakin olemaan liiketoimintamme kivijalka, jota vahvistetaan tuomalla sen rinnalle itsenäisiä, älykkäitä sovelluksia.

 

UrakointiPlus Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka on perustettu vuonna 2019. Olemme keskittyneet ratkaisemaan yritysten välisen operatiivisen yhteistyön ja toiminnanohjauksen haasteita.

Aikaisemmin ohjelmistokehitys oli osana Futunio konsernia, josta UrakointiPlus Oy eriytyi omaksi osakeyhtiöksi vuonna 2019. Rakennusalan ohjelmistoja olemme kehittäneet jo vuodesta 2012.