YAP:n rakennusalalle räätälöimä ratkaisu Mestarinikkarit Oy:lle

uutinenurakointi
18/05/2015

Mestarinikkarit Oy on ottanut käyttöön toiminnanohjauksen kokonaisratkaisun, jonka keskiössä on YAP Solutionsin räätälöimä järjestelmä. Järjestelmän tarjoamat rajapinnat ovat mahdollistaneet hyvät liittymät muihin käytössä oleviin järjestelmiin.

- Yhteydet järjestelmien välillä toimivat ja uskon kokonaisuuteen. Näinkin varhaisessa vaiheessa pystyn sanomaan, että järjestelmä on hyvä. Kommentit kentältä ja yrityksen taloushallinnosta ovat olleet positiivisia, kertoo Mestarinikkarit Oy:n toimitusjohtaja Jukka Karhu

- Valitsimme tämän ratkaisun, sillä näimme sen uudenaikaiseksi. Kokonaisuus oli myös hyvin räätälöitävissä meidän tarpeisiimme, mikä on hyvin tärkeää järjestelmää valittaessa, Karhu toteaa.

Myös talous- ja materiaalihallinto on hoidettu räätälöidyn järjestelmän kautta, minkä ansiosta resursseja on vapautunut ja prosessit ovat parantuneet. Aikaisemmin esimerkiksi ostoreskontra ja myyntireskontra hoidettiin eri järjestelmissä ja luvut jouduttiin kierrättämään Excelin kautta kirjanpitoon.

- Nyt Excelit ovat jääneet pois. Talousjohtaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan, että kaikki sujuu kirjanpidossa. Myös projektikohtainen katelaskelma onnistuu helpommin kuin ennen.

Toimitetun järjestelmän kaltaista ratkaisua ei ole aikaisemmin toteutettu. Tämän takia projektin aikana tuli eteen yllättäviäkin haasteita. Yksi käänne koettiin, kun projektin aikana yritys eriytyi kolmeksi eri yritykseksi, jolloin yhden sijaan projekteja olikin kolme. Projektissa mukana olleiden asiantuntijoiden osaaminen ja ongelmienratkaisu saa kiitosta.

(Artikkelin kirjoittamisen jälkeen Jukka Karhu on siirtynyt Master Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi.)

Lisätietoja:
YAP Solutions Oy
Ville Kaksonen
liiketoimintalinjan päällikkö
GSM. +358 50 346 3359
ville.kaksonen@yap.fi