Urakointi+

Ota urakka haltuun.

Urakointi+ on helppokäyttöinen ja monipuolinen työmaan hallinnan työkalu. Seuraa työmaasi etenemistä ja taloutta reaaliajassa.

 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja
background
UrakointiPlus — Capacity Graph
UrakointiPlus — Field Report

Miksi Urakointi+?

Enemmän ja parempaa myyntiä

Urakointi+ on myynnin apuväline. Sen avulla voi seurata ja varmistaa tilauskannan riittävyyttä. 

Urakointi+ sisältää helposti ylläpidettävän asiakasrekisterin.  Asiakastietojen tarkastelu ja päivittäminen onnistuu vaikka älypuhelimella missä ja milloin vaan.  Ajan tasalla olevien tietojen avulla rakennat ja ylläpidät toimivat suhteet asiakkaisiin.

Urakointi+ myös luo ja lähettää oman yrityksesi näköiset tarjoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Nimetön suunnittelumalli-May-31-2021-07-00-33-30-AM

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Vaivattomampaa yhteydenpitoa

Asiakkaat, tavarantoimittajat, tiimi, osoitusviestit resurssoinnin yhteydessä, sisäiset muistiot, tehtävälistat, valokuvat työmaalta

 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Helppo resurssien hallinta

Työnjohtaja voi helposti resursoida ja valvoa omat työmaansa. Urakointi+ näyttää, miten resurssitarve muuttuu tulevaisuudessa  tilaus- ja tarjouskannan perusteella, ja mahdollisiin poikkeamiin jää aikaa reagoida.

Eroon papereista - työkirjaukset siirtyvät työmaalta sähköisesti seurattavalle kohteelle työnjohdon hyväksyttäväksi. 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Tarvikkeet oikeaan paikkaan oikeaan aikaan

Urakointi+ sisältää mahdollisuuden tehdä ostotilauksia. Työmaalle hankittavien tarvikkeiden tilaukset lähetetään sähköisesti toimittajalle. Toimittaja vahvistaa tilauksen vastaanoton ja toimitusajan suoraan Urakointi+ -ohjelmaan . Näin varmistetaan, että tarvikkeet ovat oikeaan aikaan työmaalla. Ostokulut kirjautuvat automaattisesti työmaalle ja talousseuranta pysyy ajan tasalla.

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Nopea laskutus

Urakointi+ toimii yhteen usean taloushallinto-ohjelmiston kanssa.  Laskutusaineisto siirtyy taloushallintoon laskutettavaksi sitä mukaa, kun työt etenevät. Lähetetyt myyntilaskut on seurattavissa työmaakohtaisesti. Tarvittaessa myös ostolaskut saadaan taloushallintojärjestelmästä Urakointi+ laskutettaviksi. Laskutusaineisto liitteineen siirtyy sähköisen laskun mukana asiakkaalle. Urakointi+ valvoo työkohteiden etenemistä  ja ilmoittaa, kun uutta laskutettavaa on muodostunut.

Lisätyöt helposti mukaan laskulle

Työntekijä merkitsee lisätyöt päivittäisen työkirjauksen yhteydessä sekä ottaa kuvan ja työmaamestarin kuittauksen älypuhelimellaan. Työnjohtajalla on mahdollisuus tarvittaessa muokata kirjauksia ennen laskutusta. 

Tarvikkeiden edelleen laskutus

Työmaalle hankittavien tarvikkeiden edelleen laskutus on vaivatonta. Tarvikkeet voidaan poimia ostolaskulta myyntilaskulle edelleen laskutettavaksi. 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Yhteensopiva

Urakointi+ -ohjelmisto on yhteensopiva käytetyimpien taloushallinto-ohjelmistojen kanssa, esimerkiksi Netvisor, Procountor, Talenom, Heeros, Visma.net ja Visma Business. 

Meiltä tiedot siirtyvät myös vaivattomasti Fuusor raportointiohjelmistoon

Lue lisää

Selkeä ja helppokäyttöinen

Käyttäjä voi myös itse muokata oman Urakointi+ etusivua mieleisekseen. Etusivulle voi valita juuri ne tiedot ja toiminnot, joita eniten tarvitsee. 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Vaivattomat tuntikirjaukset

ajantasaisuus, helppo seurata työmäärien toteumaa, ei tuntilappuja jne. 

helposti seurattavissa ja siirrettävissä palkanlaskentaan

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja
UrakointiPlus ohjelmisto

Ei enää suttuisia papereita täytettäväksi. Lisätyöt helposti sähköisesti hyväksyttäväksi ja nappia painamalla myyntilaskulle. Urakointi+ toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella - missä ja milloin vaan. 

Miten Urakointi+ toimii? Katso video

 

Menestystarinat

Jan Gustafsson - Nikkarit Oy

Jan Gustafsson

Nikkarit Oy

"Konkreettisin etu on se, ettei samaa tietoa jouduta kirjaamaan useampaan paikkaan. Hallinnossa on tällä hetkellä pari henkilöä aiempaa vähemmän, vaikka henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan lähes tuplaantunut. Lisäksi seuranta on parempi, ja katteita saadaan seurattua reaaliaikaisesti koko ajan."

Lue lisää

UrakointiPlus logo.

UrakointiPlus Oy

UrakointiPlus Oy on ketterä rakennus- ja erikoisalojen yrityksille suunnattujen toiminnan- ja työnohjauksenohjelmistojen  kehittäjä. UrakointiPlus on kehittänyt ratkaisuja  yritysten erilaisiin tarpeisiin jo vuodesta 2012. 

Lue lisää

 

Täytä lomake

Haluatko tarjouksen ja/tai lisätietoa Urakointi+ ohjelmistosta?

Anna tietosi niin lähetämme sinulle tarjouksen, kunhan kerrot meille yrityksesi käyttäjämäärät (työnjohtajat ja kenttätyöntekijät). Halutessasi pääset keskustelemaan Urakointi+ asiantuntijan kanssa. Takaamme, että Urakointi+ järjestelmän avulla tehostat toimintaasi ja pystyt seuraamaan projekteja nykyistä paremmin. 

Anna tietosi ja kerro mitä haluat:

  • Halutessasi tarjouksen Urakointi+ järjestelmästä
  • Lisätietoa Urakointi+ järjestelmän ominaisuuksista
  • Keskustelun yrityksesi toiminnanohjauksen kehittämisestä yhdessä Urakointi+ asiantuntijan kanssa


Täytä oheinen lomake, ja olemme sinuun yhteydessä.