Urakointi+

Ota urakka haltuun.

Urakointi+ on urakkaprojektin hallintaohjelmisto. Seuraa urakkasi etenemistä ja taloutta reaaliajassa.

 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja
background
UrakointiPlus — Capacity Graph
UrakointiPlus — Field Report

Mitä hyötyjä ohjelmisto tarjoaa?

Digitaalinen työpöytä urakoitsijalle

Urakointi+ -ohjelmisto on tehty rakennusalan urakoitsijoille ja alihankkijoille. Se nopeuttaa laskuttamista, helpottaa resurssien oikeaa kohdistamista sekä työmaiden hallintaa ja reaaliaikaista kannattavuusseurantaa.

Pilvipalvelu lisää helppoutta

Urakointi+ toimii pilvipalveluna, jolloin käyttäjä tarvitsee vain jonkin internettiin yhdistetyn laitteen eikä mistään päivityksistä tai varmuuskopioinneista tarvitse itse huolehtia.

Vähemmän autoilua eikä yhtään turhaa paperia

Sähköiset asennusraportit tilaajille säästävät aikaa vähentäen turhaa paperien pyörittelyä ja kuittausten metsästämistä tai irrallisten sähköpostien lähettelyä ja etsiskelyä. Työntekijät tekevät tunti- ja kulukirjauksensa sekä lisätöiden laskutusaineistot suoraan työkohteesta älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittavat hyväksynnät kuvineen voidaan kuitata paikan päällä mobiilisti tai lähettää sähköisesti hyväksyttäväksi heti töiden valmistuttua.

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Yhteensopiva

Urakointi+ -ohjelmisto on yhteensopiva käytetyimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin, kuten Visma.net, Visma Business, Netvisor, Procountor ja Heeros. Taloushallinnon kautta työmaihin kohdistuvat henkilöstö- ja ostokulut sekä myyntituotot tulevat itsestään Urakointi+:aan ja näin ollen työmaiden kannattavuuden

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Nopea laskutus

Maksuerät, laskutyöt ja asennusraportteihin perustuvat laskut viedään eteenpäin taloushallintoon sitä mukaa, kun työ etenee. Haluttaessa myös ostolaskujen rivit tulevat taloushallinnosta automaattisesti edelleen laskutettaviksi. Laskuihin tarvittavista liitteistä kootaan automaattisesti yksi PDF, jolloin kaikki tarvittavat dokumentit kuvia myöten saadaan helposti mukaan ja kulkemaan kitkatta verkkolaskuoperaattorien kautta asiakkaille. Urakointi+ valvoo työkohteiden etenemistä automaattisesti ja huomauttaa heti, kun uutta laskutettavaa on.

Lisätyöt eivät jää laskuttamatta

Työntekijä voi merkitä lisätyöt päivittäisen työkirjauksen yhteydessä, ja ottaa samalla kuvan ja työmaamestarin kuittauksen älypuhelimensa kosketusnäytölle. Työnjohtajakin voi vielä jälkeenpäin kirjauksia tarkastaessaan merkitä jonkin rivin lisätyöksi, jos se on asentajalta jostain syystä jäänyt huomioimatta. Lisätöistä voidaan muodostaa erillinen asennusraportti, joka hyväksytetään työmaamestarilla ja sitten laskutetaan saman tien.

Tarvikkeiden automaattinen edelleen laskutus

Ostolaskuille kirjataan työmaanumerot niiden saapuessa taloushallintoon. Verkkolaskuna tulleiden laskujen rivit siirtyvät automaattisesti Urakointi+:aan niille urakoille, joissa automaattinen edelleen laskutus on valittu. Yksittäisiäkin rivejä voi helposti poimia laskutettavaksi. Katekerroin muodostaa ostohinnasta myyntihinnankin automaattisesti

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Tehokas työnjohto

Kukin työnjohtaja voi resursoida ja valvoa omat työmaansa. Kapasiteetti näkymä katsoo myös tulevaisuuteen, eli näyttää miten resurssitarve tai resurssien tehokas käyttö on kehittymässä tilaus- ja tarjouskannan perusteella. Mahdolliset poikkeamat huomataan hyvissä ajoin, jolloin jää aikaa reagoida muutoksiin. Työntekijöiden sähköiset tunti- ja kulukirjaukset tarkistetaan ja hyväksynnän jälkeen ne siirtyvät suoraan palkkalaskentaan ja lasku- tai lisätöiden kohdalla myös laskutukseen.

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Tavarat oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Tarvikkeiden tilaukset lähetetään sähköisesti. Toimittajat voivat vahvistaa tilauksen vastaanoton ja toimitusajan tilausviestin pikalinkistä suoraan Urakointi+:aan riippumatta siitä, mikä järjestelmä toimittajalla itsellään on käytössä. Tällä varmistellaan myös sitä, että oikeat tavarat ovat oikeaan aikaan työmaalla. Ostokulut kirjautuvat automaattisesti työmaalle ja työmaan taloudellinen seuranta pysyy ajan tasalla.

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Käyttäjän tarpeisiin sopiva

Käyttäjillä on erilaisia rooleja ja oikeuksia tehdä tai nähdä asioita. Käyttäjän aloitussivulle laitetaan juuri ne näkymät, joita hän eniten tarvitsee ja turhat asiat jätetään pois. Ylin johto voi seurata kokonaistilannetta, työnjohtajat omien työmaidensa etenemistä ja alaistensa tehokasta käyttöä. Kenttätyöntekijät näkevät vain omat tuntikirjauksensa ja mahdollisesti tietyt projektidokumentit, kuten esim. työohjeet tms

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja
UrakointiPlus Oy

Mikä on Urakointi+?

Urakointi+ -ohjelmisto on tehty rakennusalan urakoitsijoille ja aliurakoitsijoille. Se nopeuttaa laskuttamista, helpottaa resurssien oikeaa kohdistamista sekä työmaiden hallintaa ja reaaliaikaista kannattavuusseurantaa.

Lue lisää
UrakointiPlus ohjelmisto

Ei enää suttuisia papereita täytettäväksi. Lisätyöt helposti sähköisesti hyväksyttäväksi ja eteenpäin laskutettavaksi. Kaikki helposti saatavilla vaikka tabletilla tai kännykällä.

 

Miten Urakointi+ toimii? Katso video
UrakointiPlus Oy

UrakointiPlus Oy

UrakointiPlus Oy on dynaaminen urakoitsijoille suunnattujen ohjelmistojen kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. UrakointiPlus on kehittänyt  vuodesta 2012  Urakointi+ -ohjelmistoa urakoitsijoiden toiminnanohjauksen tarpeisiin. 

 

Lue lisää

Menestystarinat

Jan Gustafsson - Nikkarit Oy

Jan Gustafsson

Nikkarit Oy

"Konkreettisin etu on se, ettei samaa tietoa jouduta kirjaamaan useampaan paikkaan. Hallinnossa on tällä hetkellä pari henkilöä aiempaa vähemmän, vaikka henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan lähes tuplaantunut. Lisäksi seuranta on parempi, ja katteita saadaan seurattua reaaliaikaisesti koko ajan."

Lue lisää

Täytä lomake

Haluatko tarjouksen ja/tai lisätietoa Urakointi+ ohjelmistosta?

Anna tietosi niin lähetämme sinulle tarjouksen, kunhan kerrot meille yrityksesi käyttäjämäärät (työnjohtajat ja kenttätyöntekijät). Halutessasi pääset keskustelemaan Urakointi+ asiantuntijan kanssa. Takaamme, että Urakointi+ järjestelmän avulla tehostat toimintaasi ja pystyt seuraamaan projekteja nykyistä paremmin. 

Anna tietosi ja kerro mitä haluat:

  • Halutessasi tarjouksen Urakointi+ järjestelmästä
  • Lisätietoa Urakointi+ järjestelmän ominaisuuksista
  • Keskustelun yrityksesi toiminnanohjauksen kehittämisestä yhdessä Urakointi+ asiantuntijan kanssa


Täytä oheinen lomake, ja olemme sinuun yhteydessä.