Tietopankki

Urakointijärjestelmän vaihtajan pikaopas
Urakointijärjestelmän vaihtajan pikaopas

Tästä pikaoppaasta saat tiiviissä paketissa tietoa siitä, miten urakointialan toiminnanohjausjärjestelmän vaihtaminen tapahtuu. Lue oppaasta tiiviisti koottuna vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysya myksiin:

  • Kuinka vaihtaminen aloitetaan? 
  • Miten käyttöönottopäivät etenevät? 
  • Koska on hyvä aika järjestelmän vaihtamiselle?
Pikaopas urakointiyrityksen taloushallinnon tehostamiseen
Pikaopas urakointiyrityksen taloushallinnon tehostamiseen

Tästä pikaoppaasta saat tärkeää tietoa urakointiyrityksen taloushallinnon tehostamisesta. Lue oppaastamme tiiviisti koottuna vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten joustava työnjako tilitoimiston ja urakointiyrityksen välillä toimii? 
  • Mitä hyötyjä sähköisessä taloushallinnossa on? 
  • Miksi taloushallinnon ulkoistaminen on hyvä päätös urakointiyritykselle? 
Urakointiyrityksen tehokas resursointi
Urakointiyrityksen tehokas resursointi

Pikaopas on kirjoitettu niille urakointialan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan resursoinnin avulla. Lue oppaasta, mitä kaikkea tehokas resursointi mahdollistaa Mestarinikkarit Oy:lle. Mukana myös kolme vinkkiä ennustettavampaan ja suunnitelmallisempaan resursointiin.

Urakointijärjestelmän ostajan opas
Urakointijärjestelmän ostajan opas

Harkitsetko järjestelmän hankintaa urakointi- tai rakennusalan yritykseen? Järjestelmän ostovaiheessa usein herää paljon kysymyksiä ja pelko projektin epäonnistumisesta. Ei hätää - lue pikaoppaasta vinkit järjestelmän ostamiseen ja ostopäätöksen tueksi!

Kohti urakointiyrityksen kannattavaa kasvua - 3 tapaa tehostaa toimintaa
Kohti urakointiyrityksen kannattavaa kasvua - 3 tapaa tehostaa toimintaa

Mikäli yritys tavoittelee kasvua ja parempaa kilpailukykyä, on kriittistä, että nykyiset resurssit hyödynnetään tehokkaasti. Tehokkaan järjestelmän hyödyt tulevat tänä päivänä urakointi- ja rakennusalalla paitsi sähköisestä laskutuksesta, myös tehokkaasta resursoinnista sekä verkoston ja projektien hallittavuudesta.

Urakointiyrityksen tehokas tiedon hallinta-1
Urakointiyrityksen tehokas tiedonhallinta

Jotta tiedolla johtamisesta tulee mahdollista, kannattaa huomio suunnata rutiininomaisiin tiedonhallinnan menetelmiin. Laadimme pikaoppaan juuri urakointiyrityksen tiedonhallinnasta ja tiedolla johtamisesta kiinnostuneille. Opas on sinulle, jos kaipaat liiketoimintaan uutta tehoa!

Kootut kysymykset toimitusjohtajalle-2
Urakointiyrityksen kootut kysymykset toiminnanohjausjärjestelmästä - Opas toimitusjohtajalle

Tiivistimme toiminnanohjausjärjestelmään liittyvät, usein kysytyt kysymykset vastauksineen yhteen oppaaseen. Oppaamme on suunniteltu avuksi urakointiyrityksen ERP-prosessin sujuvaan starttaamiseen, ja sen sivuille on teemoiteltu vastauksia liittyen esimerkiksi aikataulutukseen, kustannuksiin ja työnjakoon.

Toiminnnaohjausjärjestelmän ostajan opas
Toiminnanohjausjärjestelmän ostajan opas

Ostajan opas auttaa urakointiyritystä ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa. Oli yrityksesi pieni tai suuri, vasta hankkimassa ensimmäistä ERP-järjestelmäänsä tai harkitsemassa nykyisen järjestelmän vaihtamista, opas tarjoaa hyödyllistä tietoa ERP-järjestelmän hankintaprosessin eri vaiheista. ERP-järjestelmän ostopäätös on aina paitsi investointi tulevaisuuden liiketoimintaan, myös muutos totuttuun. Oppaan neuvojen avulla varmistat, että ostopäätös on kannattava. 

MIten kasvattaa tehokkuutta
Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksessä

Tämä pikaopas on kirjoitettu niille urakointialan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan toiminnanohjauksen avulla. Haastavassa markkinatilanteessa sekä kovan kilpailun keskellä kannattavuudesta huolehtiminen ja kilpailukyvyn säilyttäminen on yritykselle ensiarvoisen tärkeää. Hintojen korottaminen ei useinkaan ole vaihtoehto kannattavuuden parantamiseksi, jolloin ainoaksi keinoksi jää hyödyntää nykyiset resurssit tehokkaammin. Tämä ja muut oppaat sivullamme tarjoavat lisätietoa ERP-projektista.

URAKOINTIPLUS APUNASI

VILLE KAKSONEN

Operatiivinen johtaja

Ota yhteyttä