Urakointi+

UrakointiPlus – Projekthantering och kostnadsuppföljning i realtid

background

UrakointiPlus AB är ett dynamiskt softwareföretag som utvecklar verktyg för entreprenörer. UrakointiPlus grundades som en spinoff från ett annat softwarebolag och har levererat Urakointi+-projekthanteringssystemet sedan 2012. Urakointi+ är ett mångsidigt verktyg för entreprenörer som vill hantera sina projekt, planera sina resurser och hålla koll på sina projektkostnaderna i realtid. All behövlig projektdata är tillgänglig på Urakointi + Saas plattformen var du än är. Projekt- och resurshanteringssystemet Urakointi+ fungerar som Saas och fungerar smidigt på mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Företaget hjälper dig med offerter, fakturering, resursplanering, hantering och kontroll av dina dagliga ärenden gällande projekten. Urakointi+ fungerar bra tillsammans med flera affärsprogram samt stöder faktureringsdataflöden automatiskt till fakturerings- och bokföringsprogram. Alla ATÄ arbeten kan hanteras, skickas, tas emot och godkännas via programvaran. Med Urakointi+ kan du se till att ditt kassaflöde är smidigt och att alla arbeten faktureras.

Din projektpersonal kommer att älska Urakointi+. Inga fler otydliga papper att fylla i gällande tidtabeller eller att hitta rätt formulär för ÄTA rapportering. All funktionalitet finns i Urakointi+ -programvaran och redo att användas då du har din telefon eller surfplatta med dig.

Projektledare får all nödvändig information från samma programvara: För att utbetala löner, hålla koll på faktureringen, resursanvändningen, godkännanden, projektplaneringen och -uppföljningen, och att överlag ha en helhetsöversyn på projekten. Mindre krångel med resurser, fakturering eller godkännanden ger tid för att leda byggprojekten framgångsrikt från början till slut.

Mer information om Urakointi+ lösningen för entreprenörer och kundreferenser finns på www.urakointiplus.fi/svLämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt. Låt oss tillsammans göra din realtida projekthantering mer framgångsrik!

 

Be om offert eller mer information