Menestystarinat

Lasitusliike Kivijärvi Oy

Lasitusliike Kivijärvi Oy väsyi tietojen hajanaisuuteen, manuaaliseen työn kirjaamiseen ja kyselemisen varassa olemiseen. Lue, miten Urakointi+ paransi Lasitusliike Kivijärvi Oy:n liiketoimintaa ja kokonaisuuden hallintaa.

Tähtiremontit Oy

Hankalasti hallittava kokonaisuus, monessa eri järjestelmässä sikin sokin seisovat tiedot ja manuaalinen kirjaaminen olivat asioita, joista Tähtiremontit halusi eroon Urakointi+ -ohjelmiston käyttöönoton myötä. Kuinkas sitten kävikään?

Mestarinikkarit Oy

”Konkreettisin etu on se, ettei samaa tietoa jouduta kirjaamaan useampaan paikkaan. Hallinnossa on tällä hetkellä pari henkilöä aiempaa vähemmän, vaikka henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan lähes tuplaantunut. Lisäksi seuranta on parempi, ja katteita saadaan seurattua reaaliaikaisesti koko ajan.”

Jan Gustafsson, Mestarinikkarit oy

Tampereen Bitumikate Oy

Mikä avuksi, kun työmaat eivät pysy järjestyksessä? Mittapöytäkirjoja ilman allekirjoitusta, asioita muistin varassa, laskuttamattomia tonneja… Katso video ja ota selvää, pystyikö Urakointi+ -ohjelmisto palauttamaan järjestyksen Tampereen Bitumikate Oy:n työmaille!

Suomen Palokatkomestarit Oy

Toimistossa kulutettuja työtunteja ja monen eri järjestelmän loukku. Katso video ja ota selvää, miten Urakointi+ -järjestelmä helpotti Suomen Palokatkomestarit Oy:n liikkuvaa työtä, jota tehdään ympäri Suomen.